مزایای کارت بازرگانی تولیدی
در مقاله امروز می خواهیم به بررسی موضوع مزایای کارت بازرگانی تولیدی بپردازیم.
افرادی که در زمینه بازرگانی و تجارت فعالیت دارند به منظور انجام کارهای خود و تسریع در امور نیازمند به داشتن کارت بازرگانی هستند. دارندگان کارت بازرگانی به راحتی می توانند در زمینه واردات و صادرات فعالیت داشته باشند
مزایای کارت بازرگانی تولیدی
این کارت در کنار همه ی ویژگی های مثبتی که دارد اگر به درستی استفاده نشود می تواند معایبی نیز داشته باشد. با ما همراه باشید تا با ویژگی ها و مزیت های کارت های بازرگانی تولیدی بیشتر آشنا شوید.
مزایای کارت بازرگانی تولیدی
[/stextbox]
ارائه خدمات ثبت شعبه شرکت های خارجی در ایران و ثبت شرکت در مناطق آزاد با ماهان ثبت
کارت بازرگانی حقیقتا مجوزی است که به اشخاص حقیقی و حقوقی این امکان را می دهد که با استفاده از آن در شاخه های واردات و صادرات کالا به کشور فعالیت نمایند. با داشتن این کارت به راحتی می توان ثبت سفارش و ترخیص آن ها، واردات از مناطق آزاد، صادرات و حق العمل کاری در گمرک را انجام داد. به عبارتی می توان گفت دولت ایران تنها به افرادی اجازه واردات و صادرات کالا می دهد که کارت بازرگانی داشته باشند.
آیا اطلاعاتی در خصوص کارت بازرگانی دارید؟
کارت بازرگانی دارای انواع مختلفی است که هر کدام از این کارت ها امکان فعالیت در یک زمینه خاص را به دارندگان آن ها می دهد. در زیر به بررسی آن ها می پردازیم.
آیا می دانید انواع کارت بازرگانی کدامند؟
اشخاص حقوقی که در شاخه های تولید سرمایه گذاری نموده اند و مشغول به فعالیت هستند به منظور وارد نمودن لوازم و تجهیزات و مواد ابتدایی که بدان نیازمندند از طریق دریافت کارت بازرگانی تولیدی اقدام می کنند و با استفاده از آن حتی پس از تولید محصول خود نیز می توانند آن را به کشورهای دیگر صادر نمایند.
شما در حال مطالعه مقاله مزایای کارت بازرگانی تولیدی هستید
افراد حقیقی و حقوقی که به امر واردات و صادرات مشغول هستند بر اساس قوانین گمرک ایران باید دارای کارت بازرگانی تجاری باشند.
برخی از اشخاص حقوقی در زمینه خدماتی فعالیت دارند و سرمایه گذاری نموده اند، این افراد می توانند با استفاده کارت بازرگانی خدماتی کالاهایی را که برای فعالیت خود به آن نیازمند هستند را وارد نماید اما حق ورود هیچگونه کالای غیر مرتبط را نخواهند داشت.
ثبت انواع شرکت بامسئولیت محدود، سهامی خاص، تعاونی، صرافی، تضامنی و… با ماهان ثبت
برخی اشخاص حقیقی یا حقوقی وجود دارند که فعالیت گسترده ای در زمینه صادرات یا واردات ندارند و به عبارتی فقط به منظور یکبار ترخیص کالاهای خود از گمرک مجوز می خواهند و چنین افرادی باید برای دریافت کارت بازرگانی موردی اقدام نمایند.
این نوع کارت بازرگانی معمولا برای اشخاصی صادر می شود که دارای مجوز های لازم از جمله مجوز سرمایه گذاری در حوزه فعالیت های تولیدی می باشند صادر می گردد.
در واقع این شرکت تمامی وسایل و ابزاراولیه مورد نیاز خود را برای تولید وارد می کنند سپس شروع به تولید کالا مورد نیاز می نماید.
گرفتن کارت بازرگانی شرکت های تعاونی از اتاق های تعاون قابل دریافت می باشد.
[/stextbox]
آیا می دانید مراحل صدور کارت بازرگانی به چه صورت است؟
بر اساس قوانین و مقررات صادرات و واردات افرادی که برای نخستین بار قصد دارند کارت بازرگانی دریافت نمایند با توجه به مدرک تحصیلی خود باید در دوره های زیر شرکت نمایند.
آیا می دانید برای دریافت کارت بازرگانی تولیدی یا غیره در چه دوره های آموزشی باید شرکت کنید؟
فارق التحصیلان رشته های اقتصاد، مدیریت، بازرگانی و تعدادی رشته دیگر که از سوی دولت تعیین شده اند در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در صورتی که بخواهند برای دریافت کارت بازرگانی اقدام نمایند باید در نشست توجیهی که به مدت ۳ ساعت برگزار می شود شرکت نمایند.
شما در حال مطالعه مقاله مزایای کارت بازرگانی تولیدی هستید
افرادی که در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری رشته های غیر مرتبط فارغ التحصیل شده اند و قصد دریافت کارت بازرگانی دارند باید علاوه بر نشست توجیهی در یک دوره آموزشی که ۸ ساعت طول می کشد نیز شرکت نمایند.
این افراد به منظور دریافت کارت بازرگانی باید در کنار حضور در جلسه توجیهی باید در دوره آموزشی ۱۲ ساعته نیز شرکت نمایند.
شما در حال مطالعه مقاله مزایای کارت بازرگانی تولیدی هستید
دوره های آموزشی که پیش از دریافت کارت بازرگانی برای متقاضیان برگزار می شود در برگیرنده عناوین زیر می باشد.
کلیه شرکت کنندگان در این دوره ها پس از اتمام دوره گواهینامه ای را دریافت می کنند که به منظور دریافت کارت بازرگانی باید به اتاق تحویل دهند.
آیا اطلاعاتی در خصوص محتوای دوره های آموزشی برگزار شده به منظور دریافت کارت بازرگانی دارید؟
آیا می دانید اخذ کارت بازرگانی تولیدی چه مزایایی می تواند داشته باشد؟
انجام انواع خدمات، اعم از ثبت شرکت، برند، انواع موسسات، اخذ کارت بازگانی، پروانه، کد اقتصادی، گواهینامه ایزو، توسط ماهان ثبت
افرادی حقیقی که قصد دارند برای دریافت کارت بازرگانی اقدام نمایند باید شرایط زیر را داشته باشند:
آیا برای شما هم ابهاماتی در خصوص شرایط دریافت کارت بازرگانی برای اشخاص حقیقی وجود دارد؟
اشخاص حقیقی چه مدارکی را به منظور دریافت کارت بازرگانی باید ارائه دهند؟
این اشخاص باید دارای کپی و اصل کارت ملی، پایان خدمت و مدرک تحصیلی باشند. همچنین ارائه اظهار نامه شرکت سهامی عام یا خاص و سند مالکیت با اجاره نامه شرکت و ارائه اصل و کپی اساسنامه شرکت ضروری است.
شما در حال مطالعه مقاله مزایای کارت بازرگانی تولیدی هستید
کارت بازرگانی حقیقی به صورت انفرادی به یک فرد داده می شود در حالی که کارت بازرگانی حقوقی به صورت گروهی برای یک شرکت یا موسسه صادر می گردد.
افرادی که قصد دریافت کارت بازرگانی انفرادی دارند باید حتما علاوه بر تمامی مدارک شخصی مورد نیاز مدارک مدیر عامل شرکتی که با آن همکاری می کنند نیز به اتاق ارائه دهند. اما افراد خواهان دریافت کارت بازرگانی حقوقی تنها با ارائه مدارک ذکر شده در بالا می توانند برای دریافت کارت اقدام نمایند.
در خصوص مزایای این کارت ها می توان گفت این کارت ها مزایای یکسانی دارند و تنها در مورد چند قلم جنس خاص تفاوت دارند که امکان صادرات و واردات آن ها فقط برای کارت های بازرگانی حقوقی امکان پذیر است و موجب برتری این کارت ها بر کارت های بازرگانی حقیقی شده است.
البته توجه داشته باشید که کارت بازرگانی حقوقی در سطح بین المللی دارای اعتبار بیشتری است و معمولا تاجران سایر کشورها با این افراد بیشتر معاملات خود را انجام می دهند، از این رو با توجه به نوع و گستردگی فعالیتی که دارید باید تصمیم بگیرید که برای دریافت کدام نوع کارت اقدام نمایید و کدام کارت می تواند نیاز های شما را برآورده نماید.
به طور کلی کارت های بازرگانی حقیقی و حقوقی در مدارکی که باید ارائه دهند، نوع کالاهایی که مجوز صادرات و واردات آن را دارند و مالیاتی که به هر کدام تعلق می گیرد تفاوت دارند.
بر اساس قانون نرخ مالیات برای شرکت ها و موسساتی که کارت بازرگانی حقوقی دریافت نموده اند مقداری ثابت بوده و ۲۵ درصد است در حالی که میزان مالیاتی که به کارت های بازرگانی حقوقی تعلق می گیرد متغیر است و حدود ۲۵ الی ۳۵ درصد می باشد.
نرخ مالیات کارت های بازرگانی حقیقی و حقوقی به چه صورت است؟
توجه داشته باشید که داشتن کارت بازرگانی و نوع آن تعیین کننده مقدار مالیات نخواهد بود بلکه بر اساس میزان فعالیت و درآمدی که دارندگان این کارت ها دارند مقدار مالیات مشخص می گردد. بر اساس قوانین گمرک ایران تمامی افرادی که با استفاده از کارت های بازرگانی قصد واردات کالا دارند باید مالیات علی الحساب واردات قطعی کالا را پرداخت نمایند که مقدار آن برابر است با ۴ درصد کل ارزش گمرکی و حق ورودی کالا
همچنین نرخ مالیات بر درآمد برای اشخاص حقیقی به قرار زیر است:
اشخاصی که درآمد آن ها تا سی میلیون ریال است مالیات سالیانه ای برابر با ۱۵ درصد باید پرداخت نمایند.
اشخاصی که درآمد آن ها تایکصد میلیون ریال است مالیات سالیانه ای برابر با ۲۰ درصد باید پرداخت کنند.
اشخاصی که درآمد آن ها تا یک میلیارد ریال است مالیات سالیانه ای برابر با ۳۰ درصد باید پرداخت نمایند.
ثبت تخصصی برند و علائم تجاری در کمترین زمان ممکن، توسط ماهان ثبت
شما در حال مطالعه مقاله مزایای کارت بازرگانی تولیدی هستید
تمامی کارت های بازرگانی حقیقی و حقوقی به صورت مدت دارد صادر می شوند و پس از اتمام زمان تعیین شده باید مجددا برای دریافت کارت بازرگانی در خواست داد. این کارت ها معمولا یک ساله صادر می شوند و برای تمدید آن ها باید تمامی مدارک لازم را مجددا به اتاق بازرگانی تحویل داد تا مورد ارزیابی و تایید قرار گیرد. اما مواردی وجود دارد که پیش از آنکه موعد کارت به پایان برسد کارت بازرگانی فرد را از سوی اتاق بازرگانی باطل می کنند.
در صورتی که فرد هر یک از شرایط بندهای قانون نامه را نداشته باشد و یا پس از گذشت مدت زمانی آن شرایط را از دست دهد کارت بازرگانی او ابطال می گردد. در مواردی که فرد با استفاده از این کارت قاچاق انجام داده باشد و تخلف او ثابت شود علاوه بر آنکه کارت بازرگانی اش باطل می گردد از عضویت در اتاق بازرگانی به صورت دائم یا موقت محروم می شود.
در صورتی که از دارندگان کارت بازرگانی ورشکست شوند تا زمانی که وضعیت تصفیه حساب آن ها نا معلوم باشد امکان تمدید یا صدور کارت بازرگانی برای آن ها وجود ندارد.
علاوه بر ابطال اجباری، ابطال اختیاری نیز وجود دارد که در آن فرد دارنده کارت بازرگانی تصمیم می گیرد از داشتن کارت بازرگانی انصراف دهد و به همین منظور به یکی از اتاق های بازرگانی و تعاون، یا اداره کل صادرات و واردات مراجعه می کند و درخواست ابطال اختیاری می دهد.
تمامی افرادی که واردات و صادرات کالا را انجام می دهند حتما باید کارت بازرگانی داشته باشند به جز چند مورد خاص که این افراد معاف از دریافت کارت بازرگانی هستند ودر زیر به معرفی آن ها می پردازیم.
اخذ انواع گواهینامه ISO , GMP و … توسط ماهان ثبت
بر اساس ماده ۷ آیین نامه صادرات و واردات یک سری افراد به هیچ عنوان نمی توانند کارت بازرگانی دریافت نمایند. این افراد شامل موارد زیر هستند:
در صورتی که افراد بخواهند با استفاده از روش های گوناگون و دور زدن قانون برای کارت بازرگانی در خواست بدهند و غیر قانونی بودن کارت بازرگانی آن ها مشخص شود علاوه بر اینکه کارت بازرگانی صادر شده برای آن ها باطل می شود باید جریمه ای نیز به عنوان مجازات پرداخت نمایند و ممکن است به صورت دائم یا موقت برای آن هرگز کارت بازرگانی صادر نشود.
معمولا کارت های بازرگانی را برای مدت و بازه زمانی مشخصی صادر می کنند و در صورتی که فرد قصد داشته باشد به فعالیت های خود ادامه بدهد باید مجددا آن را تمدید نماید.
برای تمدید کارت بازرگانی مدارکی مورد نیاز است که این مدارک به شرح زیر می باشد:
ثبت شرکت ۴ روزه به صورت تضمینی، با ماهان ثبت
دریافت کارت بازرگانی دارای قوانین و اصول خاصی است و در صورتی که نوعی از کارت بازرگانی پس از بررسی شرایط برای فردی صادر شود امکان تغییر و تبدیل آن کارت وجود ندارد، از این رو نمی توان کارت بازرگانی تجارتی را به تولیدی تغییر داد.
شما در حال مطالعه مقاله مزایای کارت بازرگانی تولیدی هستید
با توجه به قانون ماده سه مقرارت صادرات و واردات کالا داشتن کارت بازرگانی برای افرادی که قصد دارند فعالیت بازرگانی داشته باشند ضروری است و داشتن آن می تواند برای تاجران مزایا و امتیازات فراوانی داشته باشد. اما این کارت در کنار تمامی مزایایی که دارد اگر به درستی از آن استفاده نشود و فرد دارنده کارت بازرگانی از اقداماتی که می توان با استفاده از این کارت ها انجام داد اطلاعات چندانی نداشته باشد معایبی را به دنبال خواهد داشت. از جمله معایب کارت های بازرگانی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
افرادی که کارت های بازرگانی را دریافت نموده اند باید توجه داشته باشند که در تمام دنیا آن ها را به عنوان یک فرد تاجر و بازرگان می شناسند که بر تمام قوانین صادرات و واردات مسلط است و کاملا آگاهانه در این زمینه فعالیت دارد.
دارندگان کارت بازرگانی موظف هستند که مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر واردات کالا را پرداخت نمایند و همچنین موظف هستند که اطلاعات تجارات خود را در سامانه های مربوطه ثبت نمایند.
همانطور که متوجه شدید بر اساس این قوانین کارت بازرگانی فقط برای افرادی می تواند سودمند باشد که فعالیت گسترده ای در زمینه صادرات و واردات داشته باشند و برای افرادی که با دریافت این کارت قصد اجاره یا فروش آن را داشته باشند نمی تواند سودمند باشد بلکه معایبی نیز دارد.
روش های زیادی برای سواستفاده از کارت های بازرگانی وجود دارد که افراد کلاهبردار با استفاده از آن ها به مقاصد خود دست پیدا می کنند. یکی از روش های سو استفاده از این کارت ها تاسیس شرکت های سوری برای دریافت کارت بازرگانی است. برخی افراد نیز با هویت افراد کم دست مناطق محروم اقدام به دریافت کارت بازرگانی می کنند و از گرفتن کارت بازرگانی با نام خود خودداری می کنند.
با این کار آن ها بدون آنکه اثری از هویت خودشان ثبت کنند تنها با پرداخت مبلغ کمی به آن افراد صاحب یک کارت بازرگانی می شوند و امکان استفاده از تمامی مزایای آن را پیدا می کنند. عده ای نیز به منظور فرار از مالیات مربوط به کارت های بازرگانی ترجیح می دهند به صورت ناشناس و غیر قانونی فعالیت کنند و اقدام به خریداری کارت بازرگانی افراد دیگر می نمایند.
سو استفاده از کارت های بازرگانی که با نام افراد بی بضاعت توسط افراد سو استفاده گر صادر شده است موجب می شود زمانی که ماموران بازرسی گمرک که هر چند مدت یکبار به بررسی عملکرد صاحبان کارت های بازرگانی می پردازند نتوانند صاحبان اصلی و واقعی این کارت ها را بیابند
زیرا در زمان مراجعه به دفتر کار فرد متوجه می شوند که دفتری وجود ندارد و آن را پس داده اند و از طرفی فردی که کارت بازرگانی به نام او صادر شده است نیز هیچگونه اموال و دارایی ندارد بنابراین دولت نمی تواند مالیاتی که برای فعالیت های سود آور و درآمد هایی که کسب نموده اند در نظر گرفته است به دست آورد و از طرفی حتی نمی تواند فرد اصلی را ممنوع الخروج نماید زیرا هیچ اطلاعاتی در مورد او وجود ندارد و از این طریق اختلاس های بزرگی شکل می گیرد.
به منظور جلوگیری از سواستفاده از کارت های بازرگانی یک سامانه هوشمند طراحی شده است که به طور دقیق تمامی اطلاعات واردات و صادرات کالا و مشخصات افراد وارد کننده و افرادی که کارت بازرگانی برای آن ها صادر شده است در آن درج می گردد.
شما در حال مطالعه مقاله مزایای کارت بازرگانی تولیدی هستید
راه اندازی این سامانه به منظور های مختلفی انجام شده است و اهداف بزرگی را به منظور حفظ امنیت و رعایت قوانین و مقرارت صادرات و واردات دنبال می کند که از مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:
با افزایش میزان سو استفاده از کارت های بازرگانی و افزایش مقدار مالیات های پرداخت نشده کارشناسان این حوزه راهکارهایی را به منظور کاهش سو استفاده از این کارت ها ارائه نموده اند که موارد زیر برخی از این راهکارها هستند:
شما در حال مطالعه مقاله مزایای کارت بازرگانی تولیدی هستید
رتبه بندی کارت های بازرگانی می تواند روش خوبی برای جلوگیری از استفاده نادرست از این کارت ها باشد. برای این منظور یک مدل علمی بومی در نظر گرفته شده است که بر اساس آن میزان توانمندی و ظرفیت مالی، اعتبار و میزان فعالیت های اجتماعی دارندگان کارت بازرگانی سنجیده می شود و به عنوان فاکتوری توسط مدیران و هیئت مدیره اتاق ارزیابی می شود.
این کار موجب می شود که ارزیابی عملکرد دارنده کارت بازرگانی در سال اول به خوبی مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد و در صورت مثبت بودن عملکرد سقف کالاهایی که می تواند وارد نماید را افزایش داد.
همچنین اگر این روند عملکرد مثبت در سال دوم نیز ادامه داشته باشد در سومین سال تمدید می توان واردات بدون محدودیت سقف را برای دارندگان این کارت ها صادر نمود و به عبارتی می توان گفت کنترل فعالیت دارندگان کارت های بازرگانی راحت تر انجام می شود.
امکان واگذاری کارت بازرگانی به سایر افراد وجود ندارد و نمی توان از کارت بازرگانی شخص دیگری به منظور انجام فعالیت های تجاری استفاده نمود، از این رو اگر افرادی که قانون را زیر پا گذاشته اند و اقدام به چنین اعمالی نموده اند به کمیته انظباتی معرفی شود علاوه بر آنکه کارت بازرگانی آن ها باطل می شود موجب می شود که افراد کمتری به این کار روی آورند.
شما در حال مطالعه مقاله مزایای کارت بازرگانی تولیدی هستید
صرف داشتن کارت بازرگانی نمی توان به هر میزان دلخواهی کالا های مختلف وارد نمود و دارای قوانین خاصی است که بر اساس آن تمامی اشخاص حقیقی در نخستین اخذ کارت بازرگانی فقط می توانند به میزان پانصد هزار دلار کالا وارد نمایند در حالی که در سال دوم داشتن کارت بازرگانی به میزان دو میلیون دلار می توان کالا وارد نمود.
این قانون برای دارندگان کارت بازرگانی حقوقی مانند واحد های تولیدی، شرکت ها و موسساتی که دارای مجوز صنعتی از وزارت صنعت، معدن و تجارت با توجه به آنکه نیازمند ورود کالا برای راه اندازی چرخه تولید خود هستند صدق نمی کند و آن ها مجاز هستند به میزان نیاز خود مواد اولیه و کالاهای مورد نیاز را وارد نمایند.
همچنین از سال سوم تمدید کارت بازرگانی به بعد افرادی که عملکرد مثبت و خوبی داشته اند و تخلفی انجام نداده اند بدون هیچ محدودیتی تا هر سقفی که مایلند می توانند کالا وارد نمایند.
افرادی که کارت بازرگانی دارند می توانند از امتیازات و وام هایی که دولت به منظور بهبود اوضاع کسب و کارها و گسترش فعالیت های اقتصادی در نظر گرفته است استفاده نماید. همچنین مرکز صادرات کشور نیز جایزه هایی تحت عنوان وام و غیره به دارندگان کارت بازرگانی اختصاص داده است.
شما در حال مطالعه مقاله مزایای کارت بازرگانی تولیدی هستید
کارت های بازرگانی معمولا به صورت یک ساله صادر می شوند و در صورتی که فردی قصد داشته باشد کارت بازرگانی حقیقی یا حقوقی خود را تمدید نماید تنها می تواند برای مدت یک سال آن را تمدید کند.
هر کارت بازرگانی چه مدت زمانی اعتبار دارد؟
گرفتن کارت بازرگانی دارای مراحلی است که معمولا یک هفته زمان میبرد و حدود ۵۰۰ هزار تومان صرف مراحل ثبت نام می گردد. این هزینه شامل موارد زیر می باشد.
آیا دریافت کارت بازرگانی هزینه ای دارد؟
شما در حال مطالعه مقاله مزایای کارت بازرگانی تولیدی هستید
کارت بازرگانی معمولا به صورت های موضوعی صادر می شود به این صورت که برای یک یا دو محصول یک کارت بازرگانی صادر می کنند.
از این روتوجه داشته باشید که تعرفه و قیمت گذاری دریافت این کارت بازرگانی با توجه به نوع و همچنین تعداد محصولات متفاوت می باشد. همچنین دریافت کارت بازرگانی به دلیل سامانه ای بودن ممکن است دارای هزینه هایی باشد.
علاوه بر این دوره های دولتی و کلاس های توجیهی برای بازرگانان دارای هزینه های متفاوتی می باشد.
تعرفه قیمت گذاری کارت های بازرگانی چگونه است؟
توجه کنید صدور کارت بازرگانی برای افراد حقیقی در صورتی امکان پذیر است که بازرگان یا تاجر شرکت خود را دفاتر ثبت تجاری به ثبت رسانده باشد، علاوه بر این شخص حتما باید عضو اتاق بازرگانی شهر خود باشد و دفاتر پلمپ شده داشته باشد. در صورتی که بخواهید برای یک شرکت کارت بازرگانی دریافت نمایید و هدفتان دریافت کارت بازرگانی حقوقی باشد این کارت حتما باید برای مدیر مسئول شرکت صادر گردد.
در هنگام دریافت کارت بازرگانی به چه نکاتی باید توجه نمود؟
همچنین متقاضیان کارت بازرگانی باید فرم هایی که از طرف اتاق بازرگانی برای صدور کارت بازرگانی در نظر گرفته شده است را به طور کامل تکمیل نمایند و اطلاعات خود و زمینه فعالیت و کالاهایی که قصد واردات و صادرات آن ها را دارند به طور کامل وارد نمایند تا درخواست آن ها در سامانه ثبت شود.
به منظور طی نمودن پروسه دریافت کارت بازرگانی در کوتاه ترین زمان ممکن و انتخاب کارت بازرگانی مناسب با زمینه فعالیتی خود بهتر است از مشاوران و مراکزی که در زمینه صدور و تمدید کارت بازرگانی فعالیت دارند کمک بگیرید زیرا امکان تغییر کارت بازرگانی صادر شده وجود ندارد و ممکن است مجبور شوید هزینه ای را پرداخت نمایید بدون آنکه استفاده از آن کارت داشته باشید.
امیدوارم توانسته باشیم با ارائه این مطالب اطلاعات شما کاربران گرامی را در خصوص مزایا کارت بازرگانی تولیدی و سایر خصوصیات کارت های بازرگانی افزایش دهیم.