تفاوت ثبت شرکت با ثبت برند در چیست
بسیاری از افراد و سرمایه داران هستند که خواهان ثبت برند و یا شرکت خود هستند. اما از امتیازات و تفاوت ثبت برند وشرکت اطلاعی ندارند. ما در این مطلب به این موضوع پرداختیم به منظور آگاهی شما مراجعین عزیز پس در ادامه مطلب با ما همراه شوید. هنگامی که می خواهید شرکت یا کسب وکاری راه اندازی کنید، نامگذاری برای ایجاد کسب و کار از اولویت های شما می باشد. طبق قوانین حقوقی مربوط به ثبت شرکت و برند ایران، برگزیدن نام از میان اسامی فارسی و غیرتکراری یکی از الزامات ایجاد شرکت یا کسب و کار می باشد.
اسم منتخب شرکت بر روی تمامی تولیدات و یا خدماتی که ارائه می دهد درج می گردد. به این نام برند گفته میشود. هر برند یا نام تجاری مختص به یک شرکت میباشد و سایرین حق استفاده از آن را ندارند. در این مقاله قصد داریم تفاوت میان ثبت برند و شرکت را برای ما بیان کنیم.
این در حالی است که شرکت قبل از انتخابت اسم ایجاد میشود. ولی برای طی کردن مراحل ثبت و اقدامات حقوقی آن باید ثبت برند را انجام داده باشید. شرکت مجموعهای از افراد با شخصیت حقیقی یا حقوقی و یا ترکیبی از هر دو می باشد که با هدف مشترک و به منظور رسیدن به اهداف مورد نظر و با تکیه به مهارت، پتانسیلهای فردی، مهارت های مدیریتی و منابع جمعی مانند: انسانی و مالی باهم شراکتی را آغاز می کنند.
مراحل ثبت برند و ثبت شرکت
برای این که این موضوع را بهتر متوجه شوید یک شرکت و تولیداتش را در نظر بگیرید، این شرکت باید اول نام خودش را طبق روال قانونی به ثبت برساند تا بتواند در قالب یک شرکت تجاری شروع به فعالیت کند و بعد محصولاتی را به تولید برساند خوب اینجا باید گفت که اگر این شرکت محصولات خود را با نام ثبت شده ای وارد بازار نکند اولا که مشتری ها به محصولش اعتماد نمیکنند و دوما دیگر رقبا به راحتی محصول این شرکت را کپی کرده و با نام خود وارد بازار می کنند پس بهتر است شرکت ها برای محصولات خود از نام خود شرکت یا نام های ثبت شده توسط شرکت استفاده نمایند. در ادامه شما را با مراحل ثبت شرکت و برند آشنا می کنیم.
ابتدایی ترین مرحله تشکیل شرکت، اشنایی با شرکای شرکت است. اقدام بعدی، در شرکتهای (سهامی خاص) رفتن به بانک و افتتاح حساب بانکی غیر قابل برداشت به جهت ثبت شرکت می باشد.زیرا سرمایه و دارایی شرکت با سرمایه و دارایی شرکای شرکت متفاوت است. اداره ثبت شرکت ها در حال حاضر، با روشهای جدید ثبت نام اینترنتی کار را برای درخواست کنندگان راحت و آسان کرده است. درخواست کنندگان می توانند از طریق سایت ثبت شرکت ماهان به صورت آنلاین تمامی اطلاعات را با دقت وارد سامانه کنند.
پس از تایید پذیرش درخواست کنندگان، نام پیشنهادی که بهتر است از سه کلمه تشکیل شده باشد را همراه با اساسنامه و صورتجلسات که توسط سایت تهیه می شود در طول زمانی 3 ماه، ارائه دهند. پس از تکمیل مدارک، افتتاح حساب و دریافت مجوز از بانک می توان از طریق پست اقدام به ارسال آن ها کرد. در مرحله بعدی، کارشناس حقوقی مدارک و اطلاعات ارسالی را بررسی می کند و در صورتی که دارای نقص هایی باشد آن را برگشت زده و در سامانه به آنها اشاره خواهد کرد که از طریق پیامک نیز به درخواست کنندگان اطلاع داده می شود.
دستور ثبت شرکت توسط مسئول اداره ثبت شرکت ها پس از بررسی و کنترل نهایی، صادر می گردد. آخرین مرحله از ثبت شرکت، ثبت شرکت نامه در دفتر ثبت شرکت ها است که به صورت قانونی و با امضای نماینده ی دادستان محل، انجام می پذیرد. در پایان، درخواست کنندگان ثبت شرکت، پیش نویس شرکت نامه را نزد مسئول دفتر ثبت می برد تا پیش نویس آگهی تاسیس شرکت در دفتر ثبت شرکت ها، وارد گردد.
ویژگی ثبت شرکت
پس از آشنایی با نحوه ثبت شرکت می توانید فرق بین ثبت شرکت و ثبت برند و علائم تجاری را به خوبی تشخیص دهید. در سال 1310 قانون ثبت علائم و اختراعات به تصویب رسید که آئین نامه اجرایی آن مبنای حمایت قرار گرفت. فردی که علامت یا برند تجاری به نام او ثبت شده و شخصی که علامت به طور موقت یا دائم از سوی مالک به او انتقال یافته است میتواند از علامت تجاری استفاده نماید.
چگونگی ثبت برند
مزایای و ویژگی های ثبت شرکت
ثبت برند در ایران
در این مقاله ثبت برند و ثبت شرکت با هم مقایسه شدند تا شما بتوانید تفاوت این 2 را از هم تشخیص دهید. برای هرکدام از این 2 مورد شما نیاز به راهنما و مشاور دارید. گروه تخصصی ثبت شرکت ماهان یکی از با تجربه ترین شرکت ها در زمینه است که می تواند راهنما و مشاور خوبی در این زمینه برای شما باشد.