اخذ پروانه کسب برای انواع مشاغل
امروز با بررسی موضوع اخذ پروانه کسب با شما همراهیم. اخذ پروانه مد نظر افرادی است که به نوعی دنبال یافتن راه های بهتر و قانونی برای ایجاد کسب و کار خود هستند و از طریق گذراندن مراحل قانونی برای دریافت این پروانه اقدام می کنند. در ادامه مقاله به سوالاتی که در مورد اخذ پروانه کسب شاید برای شما نیز پیش بیاید و ذهنتان را درگیر کند پاسخ می دهیم.
برای ایجاد کردن هر مسأله ای چون کسب و کار نیاز است که جواز لازم را در موقع تأسیس این نوع اشتغال کسب کند. اخذ پروانه به نوعی اجازه ای به حساب می آید که قوانین مربوط به آن تعیین شده و نظام صنفی این اخذ را برای اینکه ابتدای کسب و کار را به دست آورد مشخص می کند. اخذ پروانه برای اشتغال و کسب و کار یک گواهی است که برای شروع انجام دادن یک کار به واسطه مراجع صدور می شود.
اخذ پروانه برای کسب و کار به سندی می گویند که در ابتدای کار از طریق قانونی پیگیر شده، در واقع این کار به این جهت صورت می گیرد تا شروع کردن یک کار یا ادامه دادن آن از لحاظ قانونی هیچ گونه منعی نداشته باشد و بتوان این حرفه را به طور دائم که معمولا مدت آن پنج سال است یا موقت که مدت آن در حدود ۱۲ ماه است شروع کرد.
برای ایجاد کردن و تأسیس کردن هر کسب و کاری ضرورت دریافت کردن اخذ پروانه احساس می شود. افرادی که می خواهند به هر نوعی کسب و کارهایی را راه اندازی کنند و فعالیت آنها در اتحادیه ثبت نشده باشد به طور کلی غیر قانونی حساب می شود و پیگیرد قانونی دارد.
ضرورتی که برای دریافت کردن پروانه احساس می شود در این است که باید توجه داشت که طبق قانون و بعد از اینکه مکان مناسبی را برای پروانه در نظر گرفت جهت ارائه دادن مدارک مورد نیاز برای کسب و کار خود اقدامات لازم را انجام دهید.
اهمیت اخذ پروانه در این است که قبل از اینکه اجاره لازم برای مکان پرداخت شود نیاز است که مجوز های قانونی کسب گردد و تنها در این مورد می توان کار را تأسیس و ادامه داد.
سندی که در این مورد ارائه می شود به معنی این است که فعالیت این واحد کاملا قانونی است و واحدهای صنفی می توانند نیازهایی که مشتریان دارند را برطرف کنند و با توجه به قانون اقدام کنند.
با دریافت این پروانه مشتریان می توانند با خیال راحت برخی کارهای خود را به شرکت ها یا سازمان ها بسپارند و مطمئن باشند که کار روال قانونی خود را سپری می کند و ارباب رجوع ها اعتماد بیشتری در این مورد دارند.
اخذ پروانه کسب
در قانون برای اینکه پروانه انجام شود نیاز است که شرایط خاصی وجود داشته باشد و با دارا بودن و در نظر گرفتن این شرایط بتوان اقدام به دریافت پروانه کرد.
قانون برای اینکه پروانه کسب و کار به افراد بدهد در نظر گرفته است که فرد حتما تابعیت ایرانی داشته باشد و تابع قوانین جمهوری اسلامی باشد و از این لحاظ منعی برای دادن پروانه به این افراد وجود نداشته باشد.
در خیلی موارد افرادی که تابعیت ایرانی ندارند می خواهند که کسب و کاری را در ایران راه اندازی کنند برای این افراد تنها در صورتی این مسأله امکانپذیر است که بتوانند از وزارت کار پروانه معتبر در این مورد را کسب کنند و وزارت کار تمام شرایط این افراد را بررسی کرده و محدودیتی برای آنها نباشد، یا اینکه از وزارت کشور گواهی دریافت کنند که برای اقامت در ایران هیچ مشکلی ندارند و اقامت معتبر را دریافت کرده باشند.
شرط لازم دیگر برای اخذ پروانه کسب و کار این است که در آن شهری که مد نظر دارند سابقه سکونت داشته باشند و مدت خاصی که توسط سازمان ها تعیین می گردد سکونت داشته باشند. البته رعایت این مورد در شهرهای بزرگ خیلی بیشتر اهمیت دارد.
در مورد افرادی که قصد دارند از شهرهای بزرگ به سمت شهرهای کوچک تر رفته و در آنجا کسب و کاری را راه اندازی کنند یا اینکه در شهرهای اطراف اقدام کنند نیاز ندارند که در آن شهر مدت زیادی اقامت داشته باشند. قانون برای سابقه سکونت افراد در شهرهای بزرگ مانند تهران حدود پنج سال در نظر گرفته است و در این شهرها افراد باید این سابقه را داشته باشند تا بتوانند به راحتی برای اخذ پروانه مرتبط با کسب و کار خود اقدام کنند.
همه افرادی که قصد دارند برای اخذ پروانه کسب و کار مراجعه کنند ضرورت دارد که یک گواهی مبنی بر اینکه قبلا هیچ گونه عدم سوء پیشینه نداشته اند را تهیه کنند. تمام افراد باید بتوانند از طریق مراکز معتبر برای دریافت این عدم سوء پیشینه اقدام کنند و در هنگام تحویل دادن مدارک معتبر دیگر این گواهی را نیز به اتحادیه ها تحویل دهند.
برای خیلی از افراد و در بیشتر موارد ضرورت دارد که فرد متقاضی حتما سواد لازم را برای خواندن و نوشتن تا حدی داشته باشد . این قانون برای افرادی است که سن آنها در حدود چهل و پنج سال و کمتر است و در مورد افرادی که تقریبا سن بالای چهل و پنج دارند قانون شرط سواد خواندن را برای آنها لحاظ نمی کند و در این مورد محدودیتی را قائل نیست و افرادی نیز که سواد ندارند می توانند اقدامات لازم را برای اخذ پروانه انجام دهند.
از شروط مهم دیگر برای دریافت پروانه این است که فرد متقاضی از وزارت بهداشت گواهی لازم را دریافت کند مبنی بر اینکه به هیچ نوع از مواد مخدر اعتیاد نداشته باشد و در این مورد فرد سالمی است.
در موارد خاصی ضرورت دارد که برای بعضی از مشاغل خاص که قانون در نظر گرفته است از نیروی انتظامی نامه دریافت شود و اماکن باید نامه لازم را در این مورد بدهد و موافقت داشته باشد که ایجاد این حرفه بدون منع قانونی است و در مکان مورد نظر می توان این کار را انجام داد.
مدارک لازم برای پروانه کسب
برای اینکه پراونه کسب و کار را افراد بتوانند دریافت کنند نیاز است برای گرفتن آن از طریق مراجع قانونی اقدام شود و مدارک کاملی داشته باشند تا ادامه کارها به درستی انجام شود و در تمام موارد فرد بتواند به راحتی کارهای خود را پیش ببرد. از جمله مدارک لازم شامل این موارد می شود:
برای کسب کردن پروانه لازم است که مراحلی را سپری کرد. طی کردن تمامی این مراحل ضرورت دارد تا بتوان یک گواهی معتبر را برای کسب و کار دریافت کرد.
در این مرحله از کمیسیون مربوطه برای بازرسی اتحادیه افرادی را برای اینکه از محلی که فرد متقاضی برای کسب و کار در نظر گرفته است بازدید کرده و گزارش کامل را مبنی بر اینکه مکان مورد نظر می تواند به عنوان مکانی برای این مسأله بررسی شود در نظر بگیرد.
با دیدن مکان مورد نظر مشخص می شود که آیا مکان برای اخذ پروانه مورد تأیید قرار گرفته یا خیر و سپس به صورت کتبی پاسخی به فرد متقاضی داده می شود.
در این مورد لازم است که فرد برای اجاره نامه تعهد محضری کسب کند و یک رسید معتبر مبنی بر اینکه پرداخت بهای مکان را انجام داده است ارائه دهد.
فرم هایی که به معرفی فرد بپردازد را بتوان از مراجع مورد نظر به دست آورد. تمام این کارها برای این است که ثابت شود که فرد متقاضی مکان مناسب را برای ایجاد کردن کسب و کار خود ایجاد کرده است و در این مورد اقدامات لازم را انجام داده است.
گواهی عدم اعتیاد و عدم سوء پیشنه و.. در این مرحله انجام می شود و تمام این مراحل ارائه دادن گواهی های مختلف را باید ارائه داد. برای خیلی از کسب و کارها لازم است که فرد گواهی مبنی بر دوره های آموزشی را از مراکزی که کاملا معتبر هستند به دست آورد این مراکز باید حتما زیر نظر کمیسیون نظارت در شهرستانی باشد که فرد مدنظر دارد که کسب و کار را راه اندازی کند.
مدارک خاصی را برای تشکیل پرونده نیاز دارند که در این مورد باید آماده شود و اگر نیاز به پرداخت مالیاتی در زمینه مورد نظر است اوراق آن را در هنگام تشکیل پرونده بتوان ارائه داد. اگر لازم است گواهی مورد نظر برای مهارت فنی در شغل خاص وجود داشته باشد در همین مرحله نیز باید بتوان این گواهی را ارائه داد.
به پروانه کسب باید کد شناسه ای ده رقمی را وصل کرد و همراه با آن ارائه داد. این کد در هنگامی ارائه می شود که از طریق اتحادیه پیگیر کارها شده و به عنوان کدی برای دسترسی ثبت نام در نظر گرفته می شود.
اگر فرد متقاضی در حال تحصیل است باید از دانشگاه مورد نظر نامه ای مبنی بر اشتغال به تحصیل دریافت کند و این کار هیچ گونه منع قانونی نداشته باشد یا اینکه دفترچه ای را که مبنی بر خدمت کردن است و در تاریخ مشخصی اعزام می شود را بدون اینکه غیبت خورده باشد بتواند ارائه دهد.
مراحل خاصی که برای دریافت کردن پروانه وجود دارد بعد از سپری کردن تمام این کارها می توان اقدامات لازم را انجام داد. از جمله از مراجع ذی صلاح بتوان پروانه کسب را دریافت کرده و در این مدت حدود پانزده روز فرصت است که این تقاضا را انجام داد.
طبق قانون تنها تا سه ماه فرصت است که در سامانه مدارک مربوط را ارسال کرد. مراجع به طور قانونی تمامی این مدارک را از لحاظ قانونی بررسی می کند و تأیید می کند که مدارک مشکلی قانونی دارد یا نه.
معمولا اگر هیچ منعی قانونی نداشته باشد حدود پانزده روز بعد اخذ پروانه توسط اتحادیه انجام می شود و مکان مورد نظر را به درستی می توان تا شش ماه تأسیس کرد.
نمونه جواز کسب مشاغل
در خیلی موارد افرادی قصد دارند که کار خرید و فروش پروانه را انجام دهند در این مورد باید بیان کرد که خریدن پروانه یا هر گونه فروش آن به صورت غیرقانونی ممنوع می باشد و در این موارد قانون مجازات هایی را برای افراد در نظر گرفته است.
البته این کار در تمام موارد ممنوع نیست و در مواردی این کار می تواند انجام شود. در خیلی موارد انتقال پروانه اخذ شده به فرد دیگر تنها با ارائه دادن درخواست از طریق اتحادیه ها امکان دارد. باید از طریق قانون این کار انجام پذیرد و اگر امکان داشته باشد در صورتی که فرد متقاضی برای انتقال یا خرید جواز کسب تمام شرایط لازم را دارا باشد می توان این کار انتقال را انجام داد. برای گرفتن پروانه از راه سامانه های الکترونیکی نیز می توان اقدام کرد.
در مواردی فرد به نظری که صنف مربوطه برای اخذ پروانه دارد اعتراض دارد و برای اینکه بتواند شکایت خود را ثبت کند لازم است از طریق کمیسیون نظارت در این مورد شکایت خود را اعلام کند.
کمیسیون نظارت، در واقع مکانی می باشد برای رسیدگی به خواسته ها و اعتراض های افراد، همینطور مخصوص رسیدپی به شکایت افرادی که تقاضا داده اند و اصناف آنها را نادیده گرفته است. در این مورد فرد درخواستی که دارد را به کمیسیون داده و نظر کمیسیون را پیگیر می کند.
نظریه که کمیسیون می دهد حتما باید اجرا شود و به صورتی گفته می شود که لازم الاجرا است. تنها در صورتی نظر کمیسیون تأیید نمی شود که هیئت عالی نظارت در نظر بگیرد و نظر کمیسیون را رد کند.
در مواردی که هیئت نظارت در مورد شکایت ها نظری را اعلام می کند باید این نظر حتما اجرا شود و اگر فرد متقاضی به نظر هیئت نظارت شکایتی داشته باشد تنها در صورتی می تواند اقدام نماید که مراجع قضایی پیگیر این مسأله شوند وگرنه نظر هیئت قابل اجرا است و هیچ گونه محدودیتی برای اجرا اصلا نباید داشته باشد.
هر ساله در همان اوایل سال نیازی که به ایجاد کردن واحدهای مختلف صنفی احساس می شود را اتحادیه های مربوطه با درخواست کتبی به کمیسیون نظارت اعلام می کند. کمیسیون نظارت هم با بررسی کردن تمام شرایط تا حدود سه ماه فرصت دارد که نظر خود را اعلام کند.
پروانه کسب برای مشاغل
اتحادیه های صنفی وظیفه دارند که درخواست هایی که فرد متقاضی ارائه می دهند را کاملا بررسی کرده و به ترتیبی که افراد ثبت نام کرده اند به درخواست های آنها رسیدگی کنند و تاریخ ثبت نام را مشخص کرده و رسید را به فرد متقاضی تقدیم کنند. اتحادیه های صنفی در مورد درخواست های لازم برای اخذ پروانه از طریق افراد اینطور اقدام می کنند که سعی می کنند در آن حق تقدم را رعایت کنند و نظری را که در مورد راه اندازی کسب و کار جدید دارند به فرد متقاضی اعلام کنند تا فرد بتواند پیگیر کارهای بعدی شود.
در مواردی که قصد این است که برای شرکت مورد نظر مکان های فعالیت بیشتری را در نظر گرفت باید هم زمان با این مرکز برای آنها نیز با نظر کمیسیون نظارت که در هر شهر مد نظر است برای انجام دادن کارت مباشرت اقدام شود.
در خیلی از شهرها معمولا تنظیم کردن اجاره نامه هایی که به طور رسمی در دفاتر انجام شود امکان ندارد در این موارد می توان از طریق خود کمیسیون نظارت پیگیر شد و این کمیسیون می تواند درخواست اجاره نامه های عادی را قبول کند.
هر اتحادیه صنفی وظیفه ای به عهده دارد و در این مورد وظیفه اتحادیه این است که در مدت های خاصی به صورت ماهانه گزارش کتبی را به کمیسیون نظارت در مورد اینکه با نظر افراد موافقت شده یا خیر اعلام کنند و صدور پروانه برای چند نفر صادر شده را اطلاع رسانی کنند تا نظارت کامل را کمیسیون بتواند ارائه دهد.
در مورد آماده کردن کارت های عضویت برای افراد باید گفت که کارت عضویت را تنها برای افرادی که جواز کسب به نام آنها است اتحادیه صادر می کند و در این مورد عهده دار شرایط دیگری نیست و هر گونه صادر کردن کارت های عضویت برای افرادی که در اتحادیه هنوز پروانه دریافت نکرده اند خلاف مقررات است و ممنوع اعلام شده است.
در مواردی که پروانه کسب گم شود می توان برای مدتی که پروانه اعتبار دارد مجددا اعتبار این پروانه را از طریق مراکز انجام داد.
هر گونه مسئولیتی که در مورد پروانه کسب است به عهده فرد متقاضی پراونه کسب یا به عبارتی دیگر به عهده صاحب پروانه کسب می باشد و در مورد دومین نفری که مسئولیت ها به عهده این فرد است می توان به فرد مباشر اشاره کرد.
دبیرخانه که مربوط به هیئت عالی نظارت است در این مورد موظف می شود که بررسی کند پروانه های کسب به صورت قانونی انجام شده باشد و در مورد کارت های عضویت افراد در اتحادیه ها کارت های عضویت به طور یکنواخت صادر می شود و چنانچه در این مورد مشکلی مشاهده شد یا به طور درست انجام نشود بتواند به سازمان های صنفی این مورد را اعلام کند.
در مورد واحدهای صنفی باید بیان کرد که واحدهایی که در مورد تولیدات مختلف فعالیت دارند می توانند جزء این واحدها در نظر گرفته شوند و مجوز لازم را برای راه اندازی در زمینه تولیدات خود از اتحادیه دریافت کنند. هر گونه مکانی که برای خرید مشتریان و … لحاظ می شود نیز می تواند به عنوان یکی از زمینه های مورد نیاز برای واحد صنفی در نظر گرفته شود.
مراکزی که بخواهد در مورد تولید کردن اقدام کند از طریق واحدهای صنفی برای گرفتن پروانه اقدام می کند. مراکزی که در مورد فروش اجناس مختلف هستند می توانند این کار را از طریق واحدهای صنفی انجام دهند.
البته واحدهای صنفی به افرادی که متقاضی کار در زمینه های مختلف خدمات هستند یا اینکه مدنظر داشته باشند که در این مورد توزیع انجام دهد نیز مجوزهای لازم داده می شود. توزیع کردن اجناس در شرکت ها و مکان های مختلف حتما باید زیر نظر مراکز قانونی انجام شود. همان طور که بیان شد انجام دادن خدمات مختلف نیز توسط سازمان های مربوطه باید اخذ پروانه برای آن صورت گیرد.
دریافت پروانه کسب اینترنتی
امروزه کسب و کار هایی که اینترنتی و به صورت مجازی هستند خیلی زیاد شده است و خیلی از افراد به فکر اینکه یک کسب و کار به صورت مجازی راه اندازی کنند هستند و دوست دارند در این مورد فعالیت خود را ادامه دهند. توجه مردم در این مورد برای خرید از این مراکز و استفاده از خدمات متنوع این کسب و کارها روز به روز بیشتر می شود و همین مسأله باعث می شود که این کارها نیز از طریق قانونی انجام شود و تنها با اخذ پراونه مرتبط برای حرفه مورد نظر بتوان کار را ادامه داد.
قانون خوشبختانه برای کسب و کارهای مجازی نیز اقدام به طی کردن مراحلی کرده تا افراد متقاضی بتوانند این مراحل را انجام داده و محدودیت های موجود برای کسب و کار خود را از بین ببرند. برای این منظور ضمن مطالعه کامل مقررات نظام های صنفی در این مورد باید پیگیر شد و به سایت های قانونی در این مورد که وجود دارد مراجعه کرد و تنها از طریق سایت مربوط به اخذ پروانه برای کسب و کار مجازی اقدامات انجام شود.
بعد از انجام این کار لازم است که برای دریافت کردن پروانه کسب و کارهای مجازی در این سایت مشخص کرد که چه نوع فعالیت هایی به صورت صنفی مد نظر است که در این کار صورت گیرد. بعد از مشخص کردن نوع کسب و کار و وضعیت ملکی که در این مورد مشخص شده است را به صورت استیجاری یا خریدن مشخص کرده و سریعا به درخواست ارائه دادن پروانه اقدام کرد.
فرم های خاصی که برای پروانه کسب و کار در سایت و در قسمت های ویژه وجود دارد را پر کرده و سپس دکمه تأیید را زده تا بتوان وارد مرحله بعدی شد.
در این مورد سامانه یک کد رهگیری که در آن مبنی بر این است که در سایت ثبت نام انجام شده را در نظر می گیرد و کد رهگیری را دریافت می کند.
پس از این مرحله باید پیگیر شد که مدارک در سامانه اصناف ثبت شود و کد ملی و اطلاعات فرد متقاضی را ثبت کرده تا بتوان از این طریق به دنبال نتیجه مورد نظر اتحادیه باشند.
مزیت پروانه کسب چیست
افرادی که از طریق قانون برای اخذ پروانه اقدام می کنند می دانند که این کار مزیت هایی را برای آنها در پی دارد. برای این مورد هم فرد روال قانونی را طی می کند و باید کار به صورت درست صورت گیرد و هم مشکلی در مورد ایجاد کسب و کار رخ نمی دهد.
این کار مزیت هایی در پی دارد که یکی از این مزیت ها این است که می توان شناسنامه معتبر و قانونی برای فعالیت را در اختیار داشت. با این شناسنامه می توان در زمینه های مرتبط با حرفه مورد نظر اقدامات خاصی را انجام داد و پیگیری های لازم صورت گرفته و بتوان حرفه را گسترش داد.
با این کار می توان تعرفه ای که به طور قانونی برای برق به مکان ها ارائه داده می شود را برای کسب و کار خود دریافت کرد ، در این خصوص به مکان مورد نظر تعرفه ای به عنوان برق صنعتی داده می شود.
از لحاظ تعرفه های مورد نظر برای آب و گاز نیز می تواند اقدام کند و تعرفه صنعتی را دریافت کند.
برای زمینه های مختلف کسب و کار خود صاحب جواز کسب می تواند در صورتی که مدنظر داشته باشد تسهیلات بانکی دریافت کند و قانون این مزایا را برای دارندگان پروانه لحاظ کرده است تا بتوانند کار خود را توسعه دهند و از لحاظ مالی به مشکلی برنخورند.
برای مراکز مختلف در خیلی موارد می توان اگر مواردی چون سهمیه های سوخت و … نیاز باشد با این پروانه کسب می شود از این سهمیه ها بهره برد و این نوع سهمیه ها تنها به دارندگان صاحب پروانه کسب و کار تعلق می گیرد.
مراحل خاصی در مورد دریافت کردن پروانه کسب و کار وجود دارد که به این مراحل پرداخته می شود. البته این مراحل در صورتی که هدف راه اندازی مرکزی به صورت مجازی باشد یا اینکه قصد این است که برای اخذ پروانه به صورت اینترنتی اقدام کرد به این موارد اشاره می شود:
در این مورد لازم است که در سایت نوع پروانه کسب را مشخص کرده و اطلاعات لازم در این مورد در سایت وارد شود. سپس بتوان رشته شغلی را که در سایت تعیین شده است مشخص کرد.
ضوابطی در سایت وجود دارد که همه ضوابط عمومی و ضوابط اختصاصی و قانونی را تأیید می کند. همچنین در این بخش می شود اطلاعاتی که مورد نیاز است برای واحدهای صنفی و همچنین تمام مواردی که مربوط به فرد متقاضی است را بتوان وارد کرد.
در مرحله بعدی باید اطلاعاتی که به طور کامل از مرحله اول ثبت شده را بتوان مشاهده کرد و پیش نمایش آن را مطالعه کرده و در صورتی که مشکلی نداشته باشد بتوان آن را تأیید کرد.
بعد از انجام مراحل قبل مدارکی که برای ارسال کردن در سایت موجود است به طور کامل وارد شده و تمام مدارک بارگذاری گردد و حتما با دستگاه اسکن این کار انجام می شود تا مدارک واضح باشد.
در انتها ثبت نهایی را انجام داده و منتظر اعلام پاسخ واحدهای صنفی شوند.
ثبت اینترنتی پروانه کسب
در خیلی موارد افراد بعد از اینکه پروانه کسب دریافت کرده اند ترجیح می دهند که از شرکت و موسسه خود در جاهای دیگر نیز شعبه هایی ایجاد کنند. برای این مورد نیاز است که فرد بتواند نامه ای را به اتحادیه بفرستد و در آن بیان کند که در کدام شهر مد نظر دارد که برای شعبه خود اقدام کند و در این مورد هر گونه اطلاعات لازم را به اتحادیه ارسال کند. منظور از مدارک لازم این است که آدرس دفتر جدید و همچنین کدپستی دفتر را یادداشت کرده و به صورت کتبی ارائه داد.
همچنین اگر فردی که قرار است نماینده در مکان مورد نظر برای شعبه شهر دیگر باشد باید نام این نماینده و مدارک این فرد را ارسال کرد تا اتحادیه بتواند تمام این موارد را بررسی کند. شماره ملی فرد نماینده در شهر دیگر و همچنین ارائه دادن شماره تماس این فرد ضرورت دارد تا اتحادیه صنفی بتواند تمام این موارد را از لحاظ قانونی چک کند که فرد مورد نظر نیز تمام شرایط لازم و قانونی را برای این کار داشته باشد.
در خیلی موارد بعد از مدتی این شرایط پیش می آید که مدیر عامل برای شرکت مورد نظر باید تغییر کند. برای اینکه بتوان این مورد را انجام داد باید در سایت وارد شده و درخواست لازم را برای انتقال دادن و تغییر دادن پروانه کسب به یک فرد متقاضی دیگر یا نماینده ای که به صورت قانونی فعالیت دارد مشخص کرده و بعد از اینکه درخواست مورد نظر را مشخص کرده بتوان مدارک لازم برای فرد مدیر عامل را بتوان به اتحادیه صنفی مورد نظر فرستاد تا بتواند در مدت مشخص مجوزهای لازم برای فرد جدید صادر بشود.
در این مورد باید اصل مجوزی که برای اخذ پروانه به شرکت داده شده است را ارسال کرد و باید توجه داشت که چه تغییراتی همراه با مدیر عامل انجام شود. سپس بتوان گواهی لازم برای اینکه فرد متقاضی به عنوان مدیر عامل دوره های جدید آموزش را گذرانده و برای کسب و کار جدید آماده می شود را لحاظ کرد.
در مواردی که فرد صاحب پراونه کسب فوت کند حقوقی که به فرد صاحب در آن واحد صنفی دارد به عهده ورثه می باشد. در خیلی موارد ورثه صاحب کسب یا فردی که نماینده قانونی است دوست دارد که با رعایت تمام موارد قانونی و شرایط فردی برای اخذ مجدد پروانه تلاش کند.
در این مورد فرد می تواند حدود دو سال از اتحادیه مجوز بگیرد و کار را ادامه دهد اما بعد از مدت این دو سال پروانه فرد متوفی، کاملا درجه اعتباری که دارد را از دست می دهد و در صورت ادامه دادن کسب و کار باید مجددا فرد به نام خود اقدام به دریافت پروانه کند.
برای خیلی از حرفه ها و شغل ها تنها در صورتی به فرد پراونه کسب و کار داده می شود که این فرد از طریق کلاس های آموزشی پیگیر شده و دوره هایی که مرتبط با شغل خود است را بگذراند. البته در این مورد باید در جاهایی گذرانده شود که مدرک داده شده زیر نظر اتحادیه باشد.
همانطور که در این مقاله مشاهده کردید اخذ پروانه کسب بسیار پیچیده است و ابعاد بسیار زیادی دارد. پیشنهاد ما این است که برای این کار با مشاورین حرفه ای گروه تخصصی ثبت شرکت ماهان در تماس باشید تا پروسه اخذ پروانه کسب شما با موفقیت و سریع انجام شود. گروه تخصصی ثبت شرکت ماهان با 12 سال سابقه اجرایی می تواند تمام کارهای حقوقی شما در مورد ثبت شرکت و … را انجام دهد.